About Me

My photo

I want to be your favorite hello and your hardest goodbye.

Terpengaruh

Boyfriend aku selalu nasihat tak payah lah nak ikutkan apa yang ada kat socmed. Aku tak nafikan socmed memang banyak mempengaruhi pemikiran kita, tp why not kalau kita try amek positif sides dia? Somehow kita boleh belajar something kot. Macam ingat aku ni reti ke nak buat sweet buat short notes apa bala bg dekat boypreng, itu semua aku belajar socmed kot. Kalau dari sendiri, memang taklah jadi tunggul kayu, keras. Kadang-kadang aku rasa kalau aku jadi pengkid mesti aku ramai awek 😂

No comments: