About Me

My photo

I want to be your favorite hello and your hardest goodbye.

My new diary !


So dah lama tak menulis, since aku asyik ditimpa nasib malam bertimpa-timpa, aku kena cari jalan macam mana nak release tension. Aku rasa last aku main diary masa aku drjah form 3 kot, sebab aku pernah jumpa diary lama aku, and dia ada nama crush aku masa aku form 3. Walaupun aku ada kesayangan yang sudi mendengar everything and redha je jadi punching bag aku tapi aku masih nak buat buku diary, lagipun tulisan aku ni teruk. So aku kenalah improve kan tulisan. 

Blog, jangan sedih tau, aku akan still update cuma aku akan lagi kurang update. 

ps: diary lama banyak yang aku dah bakar. 




Gais, doakan aku kuat.

No comments: