About Me

My photo

I want to be your favorite hello and your hardest goodbye.

Abah i wish you here

Aku tahu panjang lebar mana pon aku tulis, arwah abah takkan boleh tahu and baca.

Aku cuna penat dengan abang aku. Aku taktahu mana pergi rasa tanggungjawab dia. Dulu masa arwah abah ada, aku ade lelaki yang boleh aku percaya yang aku boleh bergantung pada dia. Tetapi sekarang, aku cuma ada mama.

Takkan aku nak harapkan mama. Mama tu pon perempuan macam aku. Aku pretty sure yang abang aku taktahu lansung stok ubat mama dah habis, taktau lansung yang mama hampir accident time dia kerja. Dia takkan pernah tahu.

Dan dia takkan pernah tahu, aku bergantung harap sepenuhnya dekat moto pemberian abah. Ulang alik. Sebab aku takde kereta utk hantar sekli jalan.

Kadang kadang aku penat. Aku give up dengan everything.

No comments: