About Me

My photo

I want to be your favorite hello and your hardest goodbye.

Mati

Disebabkan aku taknak menyusahkan abang dengan mama, aku try hard untuk pastikan aku grad on time. Kadang kala aku rasa rapuh jugak, aku rasa macam nak fuck off dengan semua benda. Entah mana aku nak mencari semangat tak mudah menyerah macam dulu. Rasa bodoh kalau aku masih gunakan alasan, arwah abah bawa sekali pergi semangat aku. Even mama dengan boyfriend aku still tak dapat membarakan semangat aku dulu. Aku rasa macam tamak sebab aku nak mama aku nak abah, aku tanak bagi Allah amek diorang. Aku nak lengkap. Aku nak ada mama abah suami tapi aku selalu tak dapat terima hakikat yang Allah ade perancangan lebih baik selepas amek abah.

Doakan jela aku masih kuat dan gigih untuk tamatkan lagi dua semester tanpa tanpa satu lagi semester. Aku penat.