About Me

My photo

I want to be your favorite hello and your hardest goodbye.

Pinjam

Well, aku bab pinjam duit ni, takdelah masalah sangat tapi jadi masalah bila orang pinjam barang. Duh! Aku bukan kata nak berkira tapi geram lah, bulan ni saja barang aku jahanam sebab "orang pinjam"

Yang lagi geram bila tanya "aku kena ganti ke?" bro and sis sekalian soalan yang ditanya tu macam tak sesuai tahu tak. Apa kata kau just hulur and shut your mouth doo. Dah nama pon pakai sama, atleast bayar lah separuh atau suku.

Satu jela nak pesan, kalau jenis taknak kena tuduh rosakkan barang orang, jangan pinjam barang orang.

No comments: