About Me

My photo

I want to be your favorite hello and your hardest goodbye.

2

Kehidupan aku tentang agama agaklah hambar. Arwah abah dah lepas tanggungjawab dengan mendedahkan agama dengan hantar aku ke kelas agama. Silapnya aku, aku tak amek opportunity untuk belaja bersungguh. (well sifat kuat mengelat memang dah tersemai since tadika)

So, bila dapat bakal zauj yang dimana, nakal, super duper annoying, tapi bila tentang solat dan etc dia sangat tegas. Tips. Untuk amek hati perempuan yang ke-emak-emak-kan macam aku ni, dia kenalah bersifat ke-bapa-bapa-an so baru lah perempuan tuh yakin kau lah paling sesuai untuk jadi ayah kepada anak yang dikandungnya nanti :)

No comments: