About Me

My photo

I want to be your favorite hello and your hardest goodbye.

Last birthday gift 2016

*bila makanan semua terhidang*
"Happy birthday weh (muka kerang busuk)"
"okay tengkiyu, jap jangan makan, nak amek gambar.. *5min berlalu* okay jom makan"
"alhamdulillah (muka redha since dia taksuka org amek gambar makanan) eh tgok, roti ni bentuk hati"
"eh aah lah hahaha"

*Lepas makan*
"weh mana kek birthday akuuuuuu"
"nak kek lagi kee?!! Muffin tadi pon kau tak habis"
"alaaaa"

Thanks Hazim sebab belanja makan tapi nasib kau tak pergi beli kek, kang satu hal nak habiskan. Katanyanya ni sebagai hadiah birthday (birthday aku dah sebulan berlalu) takpe, aku faham,nampak effort tu. Aku faham situasi kau. Terima kasih guna sebahagian gaji kau. Kau ni memang best buddyz doo. Aku berani cakap macam ni sebab budak ni tak bukak blog aku so takdelah awkward nak buat #appreciationpost untuk dia.

No comments: