About Me

My photo

I want to be your favorite hello and your hardest goodbye.

What if what if

Member selalu bagi soalan
What if dia confess?

Okay, gua ni dah lah gemuk, muka berparut, berjerawat pulak, kasar tingkah laku. So there is no what if dia confess or there will a situation "aku kena buat pilihan" mengarut.

Perancangan Allah kadang kadang tak diduga, dan lagi sebulan lebih gua akan genap 21 tahun. Since gua berharap nak kahwin before 25. Perinsip gua senang, kau serious jumpa mama and abang segera. Kalau sayang separuh mati, tapi tak proceed next step pon ssh jugak.  Well bunyik macam desperate kan. 

Aku percaya satu, siapa cepat dia dapat. Sebab ,dia dapat sebab dia cepat, kenapa dia cepat,  sebab dia takut kehilangan. Dalam ego tercalit juga rasa tersentuh.

Aku sedar, selagi aku bukan isteri dia dan dia bukan suami aku.  Aku dan dia bukan keutaamaan dalam sesuatu keputusan. Masih dalam tempoh perkenalan isi hati budi memasing.

No comments: