About Me

My photo

I want to be your favorite hello and your hardest goodbye.

Sayang.

Sayang,  " jiaa (dengan suara garau dia yang kemain tuu) "

Me "pebenda.. Itukan nama panggilan saya dalam family..sibuk guna kenapaa"

Sayang "saya kann keluarga awak jugak"

Then tak lama kedian, aku sendiri yang terguna panggilan jia dekat dia (tapi sempat cover balik so rasanya dia tak dengar) . Since aku tak jenis tak suka orang luar panggil aku jia apatah lagi nak gelarkan diri dengan "jia" dekat orang luar so ia sesuatu yang peliks jugak dalam diri aku.

Sayang walaupun jauh, dia dah menguasai segala tentang aku. Dia tahu bila aku tak okay dan bila aku okay. Bila aku rasa aku buat benda paling hodoh dan buruk dia still tak buat aku rasa seolah aku ni teruk kemain.

Dan paling penting, suka buat aku rasa seolah diingini disayangi dilindungi dicintai dan segala di...  Tak pernah ego dalam luahkan perasaan. Cuma aku je masih bermain rasa sendiri. Masih was was dengan rasa sendiri. Masih takutkan bayang bayang lalu.

Mulanya, sayang pandang aku seolah aku ni kuat in everything, positif tapi aku dapat rasakan dia mula sedar pandangan dia salah. Dan aku masih risaukan dia akan menyesal. Menyesal pilih aku.

No comments: