About Me

My photo

I want to be your favorite hello and your hardest goodbye.

.......

Bilaa "orang" jarang sakit, then sakit.

Berharap dilayan penuh oleh dia.

Ternyata fikiran dia melayang berfikiran sesuatu. Kerja tertangguh.

Kalau "orang" sakit tau, baik dari awal mendiamkan diri.

Ya mental orang sakit memang senang koyak. Senang nak menangis. Mujur dikawal.










Baru nak bahagia sebab bila sakit dah ada orang nak zikirkan hingga tidur. Lagi lagi buah hati sendiri.

Senangkan kalau kata ade kerja awal awal, atleast takdelah terdengar suara seolah "nak tidurkan dia then nak buat kerja." Aku paling taksuka orang layan aku sambil otak melayan dok ingat kerja.

Jangan buat seolah aku ni antara dalam "to-do-list" kau.

Sudah lah, nanti seolah aku desperate list kesalahan kau sampai kau ingat aku ni layan kau macam tak punya hati.








Aku taktahu aku yang tak faham dia atau dia tak faham aku. Aku yang amik kesempatan atas rasa sayang dia atau dia still tak nampak bila aku sangat sangat nak kan dia dan bila aku okay kalau dia ade hal.

Satu hal. Kalau kau bukan orang penting, sikit pon aku takkan buang masa untuk variasi rasa utk kau. Apetah lagi mahukan perhatian kau.

Aku ingin balik seperti dulu dimana aku dengan rasa aku dan tak manjakan diri dengan orang lain.




No comments: