About Me

My photo

I want to be your favorite hello and your hardest goodbye.

Senang dirampas

Ugh bila aku tengok vdeo zaman matrik aku, aku diselebungi rasa bersalah sangat. Aku sendiri tak perasann yang aku perlahan lahan tinggal orang. Okay, maybe tak tinggal,  still berkawan cuma layanan aku kurang.

Padahal orang A ni selalu ade dengan aku,  sampai lah semester 2, aku tiba tiba rapat dengan si B. Aku mula tinggalkan dia, tak study sesama, bahkan dia lemah subject math and aku tak tolong dia.

Dalam diam, dia tinggalkan aku. And now kteorg pon tak contact lagi lagi perangai aku ni jenis kena orang yang cari. Salah satu sebab, si A ni pasif while si B ni aktif. Aku mudah lagi tertarik dengan si B.

Urghh perangai aku yang senang dirampas atau senang dimonopoli berlarut smpai sekarang. Kekadang aku sendiri tak sedar yang aku pergi. Sebab bila aku jumpa lain, tidak plak aku halau yang lama or tinggal mentah mentah gitu.

Dan baru baru ni, "weh kau dah bagitau kawan kau yang kte nak keluar,  aku taknak lah kawan kau terasa sebab kau asik rapat dengan aku sekarang."

Damnnnnn aku terbuat lagi.

No comments: