About Me

My photo

I want to be your favorite hello and your hardest goodbye.

Hi bekas kawan

Aku nampak kau makin gemar kawan dengan si duri dalam daging tu. Takpe, betul lah kata someone aku mungkin hilang kawan rapat tapi kawan rapat aku hilang aku yang dimana aku berada, jauh mana aku berjauhan aku sentiasa ingat kau.

Hi jun dan eeqa, terima kasih sebab sedarkan aku, kita tak patut percaya orang dalam dan buat aku nampak selama ni orang luar yang aku dah anggap darah daging aku rupanya senang diambil orang.

Okay jiera, kau dah boleh move on dengan kawan kawan yang sangat sangat menjatuhkan kau dan untung punya ego utk tutup segala kesedihan kau, jiera.

No comments: