About Me

My photo

I want to be your favorite hello and your hardest goodbye.

#Appreciationpost

6 bulan16hari 46 minit genap kau bersama aku, dari mula kau sampaikan hajat kau untuk masuk kedalam hidup aku, 21082015 0102.

Berjuta kali aku tolak kau jauhkan diri, give up dengan hubungan kita but kau stay still di sisi. Tipu kalau aku kata tak rasa disayangi. Rasa disayangi sangat lagi lagi bila dia still try buat lawak bodoh time aku tengah badmood, walaupun dah kena marah dan dihalau. Tak pernah orang try hard nak faham aku macam ni sekali. Thanks sayangg

Aku selalu berdoa moga kami dimurahkan rezeki supaya kami boleh menghalalkan hubungan kami dan aku pon tidak perlu
terus menerus rasa bersalah dengan hubgan sekarang yang masih tidak disukai Allah

No comments: