About Me

My photo

I want to be your favorite hello and your hardest goodbye.

So,

Bila dah ada someone mula lah seolah kena testing,  di mana kawan lelaki mula tunjuk caring, acah sweet nak sama segala, nak pergi pon kena ajak,  kalau tak touching kemain. LOL!

But.. aku tahu limit aku, yela dalam masa yang sama, boypreng aku jauh, dan diorang dekat, susah pape kang, cari diorang. Takkan nak call boypreng aku tuh datang dari utara ke selatan semata sebab nak layan craving/karenah aku. Setakat ni semua masihh dalam keadaan baik. Hati masih dalam terkawal.

Lagipun orang kata, baru boypreng jangan over sangat. Lain kalau dah jadi laki sendiri, baru lah hidup mati kau kena pikir perasaan dia 100%.

That's why aku masih utamakan friendship. Nanti dah kahwin kompem kompem frienship tuh dah jatuh keutamaannya.

Hahaha kbye.

No comments: