About Me

My photo

I want to be your favorite hello and your hardest goodbye.

Sedih II

Tak tahu kenapa malam ni sedikit emosi,  mungkin gara gara terlalu rindu abah. Flashback cerita pasal arwah abah. Okay, ni aku tatau kenapa, tapi senang pulak rasa sebak. Ye. Terlalu sedih. Kekadang tertanya samada aku dah redha atau tidak.

Malam ni,  aku ditemani kaz dan as becerita tentang abah. Aku rindu. Rindu sangat. Harini sedih walaupun siang td aku menjawab exam dengan sangat baik, Alhamdulillah.

Jadi, malam ni, aku bersedih sendirian lagi. Sakit juga rasanya kat hati. Rasa ditusuk tusuk. Somehow orang offer nak jadi peneman kita but kita kena tahu satu, selagi namanya manusia, dia takkan selalu ada walau kita cari dia beriya.

No comments: