About Me

My photo

I want to be your favorite hello and your hardest goodbye.

Sedih

Sepanjang aku dalam life UiTM firstime aku amek dua subjek dalam sehari. Paper pagi,  okay,  sampai petang,  paper dah kelaut, aku perlu sampan,  mungkin pelampung moga aku masih selamat dalam melawan arus ke darat.

Sedih.

Siapa tak sedih. Kau try hard, nak faham,  hafal. Tapi at the end,  kau lost jugak. Kau sedih,  rasa nak menangis tapi rasa tu hilang.

Sama macam aku bila berdoa pada tuhan. Aku sedih, tapi aku masih gagal menangis. Dalam jiwa aku,  hati aku tuhan jela faham, dah banjir tsunami bagai.

Aku sedih sebab aku tak mampu nak zahirkan kesedihan dengan tangisan.

Takpela, mungkin dah terbiasa buat hal sendiri pujuk sendiri , terbiasa abaikan rasa tangis sendiri.

No comments: