About Me

My photo

I want to be your favorite hello and your hardest goodbye.

Peringatan

" Jiera kau kena lupakan ni semua,  fokus dekat final kau yang nak dekat ni. Anggap kau tak pernah kenal dia. Take it easy.  Takkan nak kecewakan mak kau lagi but once he say sorry kau jangan jual mahal sangat. Kau pon taknak berulang cerita lama kan? " - him.

p/s : thanks call semata nak check aku sedih ke tak.  Idk, aku dah lupa cemana bercinta. Bila aku cuba bercinta, aku lupa yang air mata tu mahal. Pathetic gila.

No comments: