About Me

My photo

I want to be your favorite hello and your hardest goodbye.

Cuci muka

Harini, ada lagi sehari untuk aku ulangkaji pelajaran aku. So,  tadi aku study dengan kaz, kuangjaqq betul dia boleh tertido time buat past year economy. Ciss! Then si buah hati dah start mengantuk  dalam masa yang sama nak borak kejap dalam masa yang sama jugak nak siapkan keje. Ughhh susahnya life. Huhuhu

"Sayang g ah cuci muka jap. Teman saya.  Lagi sikit je nak siap"

Tak expect pon dia rajin nak bangun cuci muka. Elok niat dia nak tido pkul 2, kecundang jadi pukul 3.

Sayang,  thanks tau.  Comel je perangai haa.  (k,  puji sikit)

P/s : jangan kata saya tak pernah puji awak k. Hahaha

No comments: