About Me

My photo

I want to be your favorite hello and your hardest goodbye.

Pfft annoying lecturer tuu

Waa dah lama gak tak hapdet blog ni. Hahaha.  Okay,  harini super duper annoying ahh.  Bila permulaan hari macam cilaka. 

Guess what, dah lah tak respon ws aku samada yang aku ni kena join jugak untuk kem pembangunan pelajar tuh. Then hari nak bertolak,  dapat call yang wajib and berbaur paksaan.  Naa, dah lah tau last minit, surat takde,  briefing apatah lagi. Aku pulak tengah separuh mamai then dia basuh basuhnya aku, secara tak sengaja,  jadi kuang ajar tak terniat lah jadinya.

Okay,  katakanlah kalau aku pergi, apa yang perlu dibawa,  waktu bertolak and tempat berkumpul pon aku tak tahu kat mana. Menyusahkan betul,  sudah lah kena paksa pergi then information pasal program tak lengkap,  kita pulak terhegeh cari.

Well,  pengakhiran cerita,  aku pon malas nak pergi. Aku dah get ready dah kalau lepas ni kena sembur.  K sekian.  Cerita geram dari saya harini.  Hahaha sorry dah lama tak update.. Since someone dah serahkan diri dia untuk jadi punchbag aku cam malas nak bukak blog ni.  Cuma harini,  time aku tgh geram,  dia migraine teruk.. So...  Aku pon terjumpa button log in blog. Hehehe kbye.

No comments: