About Me

My photo

I want to be your favorite hello and your hardest goodbye.

Bila selalu upadate

Salah satu kenapa post entry tenggelam timbul :

• muncul kat blog bila buah hati annoying tahap infinity atau;
• memang mood 100% nak blogging

Weh since dah ada buah hati, gua lagi suka cerita dekat dia.  Kalau dulu,  certain cerita je boleh cerita kat mama certain lagi tak sesuai cerita kat mama then lepas kat blog. So now,  kita dah ada buah hati,  dia lah public and private diary kita.  Hahaha.  So lengkap laa,  ada mama,  ada dia.  Hmm i love both of them so much.

No comments: