About Me

My photo

I want to be your favorite hello and your hardest goodbye.

Malu!

Serious, makin dekat naik sem, makin aku rasa takut nak balik UiTM. Rasa malu sebab gagal tuh menusuk gila. Ego tercabar. Serious. Negetif gila.

Sometimes aku buat search pasal yang ada gagal buat rayuan nak belajar tapi tak dapat. Yang aku dah dapat tapi dah putus asa, aku teringat ayat someone pasal "tak reti bersyukur" Kisah dia macam ni, ade berpuluh puluh ribu nak masuk U tapi ramai tak dapat dan kau pulak dah dapat, tapi bila kau dah dapat, kau sia siakan. Kesian dekat orang yang nak sangat masuk U tapi tak dapat tu.

Cerita cerita ni semua, kadang kadang buat aku rasa termotivasi nak bangun dari kejatuhan. Ya Allah, aku dah terima segala yang kau tentukan. Aku mohon rasa ego dan malu tak bertempat ni dibuang segera.

No comments: