About Me

My photo

I want to be your favorite hello and your hardest goodbye.

Dia lagi lah, betul betul mula dari bawah

Bila kau give up, kau tengok orang sekeliling kau yang lagi susah then kau akan belajar erti syukur.

Sekarang, Allah takdirkan aku dengan berjumpa orang yang salah pilih jalan tapi  berusaha mengubah kembali dan ada yang senasib dengan aku.

Cepat atau lambat habis belajar bukan persoalan. Ingat perinsip "focus on quality not the quantity"

Orang macam aku ni jenis boleh motivasikan orang smpai berubah but bila diri sendiri, susah kemain nak jadi positif KECUALI tersedar sendiri Allah selalu tunjuk situasi yang buat lebih redha dan bersyukur.

No comments: