About Me

My photo

I want to be your favorite hello and your hardest goodbye.

Perbualan pendek mama

Mama, tolong lah cari jodoh jia. Orang kata pilihan orang tua bagus.

Nanti aku carikkan kau tak suka. Kau pergi lah cari sendiri. Itu yang depan mata tu. Yang dah banyak tolong kau tu, pergi lah buat laki.

Ma, mama try lah kenen kan. Kalau sesuai, kita proceed lah. Lagipun jia tak pandai cari. Dan mungkin depan mata ni pon entah ade someone else. Mungkin baiknya kat jia, baiknya pada yang lain sama jugak. Kalau mama tak cari, nanti tak bermenantu pulak mama nanti.

Sudah lah kau. Cari sendiri.

No comments: