About Me

My photo

I want to be your favorite hello and your hardest goodbye.

Weh,

Maafkan aku yang jenis suka becerita. Aku cerita everything pasal kau dekat mama and aku taksuka kalau mama tak tahu dengan siapa aku keluar.. Since aku je anak dara dia yang tinggal.

Sekarang ni, mama nak jumpa kau dan aku tak tahu nak cakap macam dengan kau since yela kita bukan ada pape, mama yang dah salah faham, lagi lagi bila aku dah slow lepak dgn kawan laki lain.

Mama pulak dalam diam mencari menantu since dia tengok aku kecewa teruk dengan hariz dulu dan still takde calon until now.

I dont expect to much risau aku cuma adik di depan kau jadi aku mula lembutkan hati supaya terima apa saja pilihan mama.

Sorry.

No comments: