About Me

My photo

I want to be your favorite hello and your hardest goodbye.

Selera

Aku masih terdampar kepenatan bekerja seharian. Okay actually nak cerita, lately ni aku sentiasa berharap kat tuhan bagi petunjuk siapa jodoh aku (sebenarnya aku berharap sangat dekat someone ni, bukan hariz)

Memang selera aku sebenarnya orang yang pendek pendek kecik dari aku. Aku actually lagi mudah tertarik dengan orang yang pendek tapi aku denied selera aku since ex aku buat taik dengan aku. Since tuh aku reject perasaan aku yang suka orang pendek tapi lama kelamaan Allah macam tunjuk satu satu pasangan yang lakinya lebih rendah dari isterinya.

Lagi lagi harini, ahh. Dah dua tiga couples aku jumpa. Belum masuk mimpi lagi. Allah. Kalau betul aku ada jodoh dengan orang "itu" aku mohon  permudahkan kami bersatu. Jika aku tak bertepuk sebelah tangan, dekatkan "dia" kalau tak, jauhkan "dia" dari aku.

No comments: