About Me

My photo

I want to be your favorite hello and your hardest goodbye.

Muka muka

Aku penat pakai muka muka. Bilamana aku terasa, aku gelak. Bila mana aku kecewa aku gelak. Orang kata aku tak matang, orang gunakan aku pon still aku tak ada perasaan.

Kadang kadang bukan orang luar, adik beradik aku sendiri buat aku macam tuh. Aku diam. Aku gelak. Orang luar jealous tengok aku rapat dengan abang tapi orang luar tak nampak apa yang aku pendam. Apa yang aku tahu apa yang aku lawan dalam diri aku sendiri supaya ada sifat respect kat dia. Aku penat. Penat sangat sangat.

Pagi ni aku buka muka muka aku. Melimpah limpah air yang mengalir. Aku biarkan. Nanti dah kering aku nak pakai balik muka muka ni, nak gelak. Gelak. Senyum. Puas puas.

No comments: