About Me

My photo

I want to be your favorite hello and your hardest goodbye.

kenapa berubah sangat :'(

Aku rindu kita yang dulu.
Aku tahu manusia sentiasa berubah.
Kau lupa ke, kita janji nak berubah lebih baik.
Kau dah lupa eh janji kita ?

Sayang aku sebagai kawan sebagai sister.
Aku dah anggap kau keluarga aku.
Even mama dah anggap kau anak dia
And sedara mara aku pon terima kau.
Please aku mohon, jadi lah dulu balik.

Aku bukan nak rimaskan kau tapi sebab sayang.
Aku bukannya alim mana, ada juga kurangnya.
Tak sanggup tengok kawan aku jauh perginyaa.

Aku cuma rindukan kita.

No comments: