About Me

My photo

I want to be your favorite hello and your hardest goodbye.

Mana kawan perempuan aku ?

"Jiera kau asik keluar dengan lelaki je, malam malam pula"

Benda ini tak perlu jadi isu.
Hidup aku, aku yang tentukan hala tuju hidup aku-
dengan bantuan tuhan dan keluarga.
Suka aku maklum, aku jarang keluar berdua-
Aku susah adapt dengan orang baru so-
aku hanya keluar with certain people.
Setakat ni, aku takde tepuk tampar bersentuh bagai.
Kena bagitau sebab ada orang dah berfikiran begitu.

Aku ada kawan perempuan-- busy.
Well, yang rapat semua kat oversea
Korea-- mesir-- Sarawak (oversea lah jugak)
Jadi kau expect diorang ada masa ke nak lepak dengan aku?

Ada seorang-- kat seremban.
Aku rasa dia "sibuk dengan hidup dia"
"kawan baru" dia.
Fahamkan-- terpinggir. K.

Bodoh lah, statement kau, pertanyaan kau buat aku teringat "ada seorang" itu. Em. Tak boleh sembunyi akan perasaan sedih aku. kbye.

No comments: