About Me

My photo

I want to be your favorite hello and your hardest goodbye.

Finally someone said it for me

"Haha yess. Dalam IG abang may appear friendly, gila-gila and banyak cakap kan? But to tell you the truth, i don't do well in big crowds. Kalau korang campak abang kat dalam crowd yang ramai, abang akan cepat rimas dan blur dan rasa tak selesa.

Instead, abang akan cari orang-orang yang abang ngam, dok tepi, and barulah abang jadi diri abang yang sebenar. Honestly, abang memang jenis yang lebih selesa berada dalam a small circle of friends je.

So next time, kalau terjumpa abang kat mana-mana event and nampak abang diam je tu.. Maknanya abang tengah rasa overwhelmed lettew, do come and  lets have a conversation. Okeyyy! Haha"

By @faizdickievp

Serious laweh.. Gua jenis yg ni .. Thats y lah selalu je orang cop aku sombong kerek lah ape lah. Padahal.... Em..

No comments: