About Me

My photo

I want to be your favorite hello and your hardest goodbye.

Cicak kubing hangit tengik

Ya Allah, aku tak pernah benci orang seteruk ni. Dari pandangan pertama, aku dah benci. Cuba jugak aku buang. Iyalah, tiba-tiba nak benci orang pulak. Kenal pon tak.

Tapi sejak kes dimana, semangat aku hilang kerna kebiadapan kau. Mana mungkin baru belajar terus cepat pick-up. Enjin pon kena panas dlu baru boleh jalan tau. Ini kau nak tengking-tengking dah kenapa. Cakap elok-elok tak boleh?

Aku benci. Sangat sangat. Perasaan benci tuh infiniti. Aku tak boleh gambarkan rasa benci tu. Benci sangat. Sangatt. Engkau-orang boleh rasa betapa aku benci dekat dia ?

Sejak tu, aku akan hari hari berdoa supaya aku tak perlu berinteraksi dengan dia. Nak marah aku boleh--aku bukan cengeng tapi beragak la.

Nak jejak dia senang, engkau masuk JJ seremban dua, cari kedai tized lepastuh kau cuba carik cashier yg tinggi lampai lepastuh kurus kering. Kejap kejap pakai spek nerd dia tuh kejap kejap tak. Konon macho lah. Puiii rambut pon mcm kena kerat.

Aku tak heran apa pandangan dia dekat aku. Lembab atau apa. Childish. Minah kuat berangan. Pekak atau apa saja.

Yang penting aku TERLALU-LALU-LALU sangat sangat sangat membenci. Even sekarang ramadhan still I cant control myself from hating that guy.

Last, aku bukan jenis lawan cakap dengan stranger(s). Itu yang aku diam. Aku pendam. Itu yg terkeluar airmata. Aku tak nangis. Cuma aku terlalu geram dan marah.

2 comments:

Hafizah Halim said...

Assalamualaikum & Salam Perkenalan...
Jom imarahkan Ramadhan dan join GA saya ni :
http://ummudd80.blogspot.com/2014/07/ihya-ramadhan-giveaway-by-ummudd80.html

Hafizah Halim said...

Assalamualaikum & Salam Perkenalan...
Jom imarahkan Ramadhan dan join GA saya ni :
http://ummudd80.blogspot.com/2014/07/ihya-ramadhan-giveaway-by-ummudd80.html