About Me

My photo

I want to be your favorite hello and your hardest goodbye.

Me and nasi arab

Well, tak sia sia saya menangis dari magrib hingga ke tidur.
Tak sia sia saya ikat perut dari siang hingga ke malam.
Lepastuh, itu yang update facebook sampai kempunan hingga nak mati.
Ini semua perangai mengada saya semalam.

Itulah, perangai aku, if aku nak memang aku nak, aku sanggup tunggu
tapi sampai masa, aku akan merengek yang aku nak sangat sangat.

Aku tak heran kalau ade yang cakap aku ni saiko, mengada and so whatever.
Aku adalah aku. Im just love to be myself.
K, berbalik pada nasi arab. Finally, gua dapat jugak nasi arab.
Mama belikan. Thanks mama!
Sumpah rezeki murah harini.
Pergi sekolah, dapat air free and nasi ayam free..
Thanks junior and onyang.
Moga Allah murahkan rezeki korang.

P/s : kuasa Allah. Kan aku kata aku menangis dari magrib. So masa solat, aku still takleh stop. Khusyuk takyah cerita lah kan. Lepas solat, takde lah aku doa mintak nasi arab tapi Allah Maha Mengetahui, tayah mintak Dia dah tahu apa hamba dia nak. Buktinya, aku dapat apa yang aku nak. Alhamdulilah.




Aku mengidam nak makan kat sini sebenarnya..


Aku bukan nak sangat nasi tuh, aku cuma nak cecah ayam dengan yogurt and cili ke hape tuh.
Tapi mengecewakan, nasi dia dah tak sedap macam dulu.
 kalau dulu aku rate 4 dari 5 tapi sekarang 2 dari 5

p/s : gambar ni gua cilok kat google. Tadi gelojoh sgt, smpai lupa nak amek gambar.
Kalau nak tengok sangat, mai lah x-tray perut gua.

No comments: