About Me

My photo

I want to be your favorite hello and your hardest goodbye.

Kenapa aku padam entry-entry itu

Aku rasa usaha aku sia sia.
Aku taknak tengok entry tuh.
Aku malu. Malu dengan diri sendiri.
Berat nak mengaku tapi terpaksa

Kenapa tak delete entry psal hariz?
Aku update pasal dia,tapi aku belum confess depan depan.
And aku tahu ada yang dia baca.
Tapi dia tak tnjuk and tak pernah sentuh isi kandungan blog aku yg berkenaan dia.

Aku jenis kalau update blog pasal someone, aku update dengan penuh perasaan. Serious. Sebab tuh aku tak suka orang sentuh. Nanti aku segan, aku delete. Lagi lagi bila aku update untuk memujuk.

Macam setengah orang, dia taksuka main screen captcha pasuh show dekat public. Lain orang lain pe'el eh.
Kita kena terima. Kena hormat.

Macam mana aku ikhlas pon.
Orang tetap rasa aku tak ikhlas.
Jadi aku sia sia.
Sukahati lah aku nak caring.
Sukahati lah nak pkir pasal engkau pon.

Kawan. Normal lah. Kejap rasa nak sakitkan hati dia ja. Kejap rasa macam nak sayang sangat sangat. Kejap rasa baik dia mati ja.

Sebab, kawan aku tak banyak.
So dengan engkau-orang ja aku nak touching, nak marah bagai.
Tapi aku sayang. Malas nak tnjuk.
Kasih-sayang aku kan mahal.
HAHAHA

Kadang kadang nak jugak rasa dipujuk. Walaupun aku dah dilatih pujuk hati sendiri dari kecil sebab tuh aku jenis 'tak kisah'. Lagi lagi bila arwah takde. Aku tak sempat tengok arwah buat kali terakhir. Aku pujuk supaya 'tak kisah'. Ada hikmah kenapa tak jumpa.

No comments: