About Me

My photo

I want to be your favorite hello and your hardest goodbye.

Really make my day !!

Baru perasan, bulan april hanya satu entri ja aku post. Dah lah, blog aku dah nyawa nyawa ikan sekarang ni. Okay patutnya entri ni aku post bulan lepas, bulan 4 tapi baru harini, aku ada masa untuk berlenang lenang (bersenang-senangan).

Thanks for yang wish on 26 april 2014 . Thanks kepada yg dah siap siap buat draft utk wish birthday aku tuh. Tak sangka, amira iman. Ya, iman. Dia wish birthday aku. Aku tak sangka. Iyalah dia dgn eeqa, nama je kawan rapat tapi diorang sangat sangat sangat membenci aku dalam diam.


Terharu, sangat terharu, iyalah aku rindu dorang tapi kekadang perlu ke nak rindu orang yg drop kita gila babeng. Bila iman ttbe komen dekat gambar tanya whatsapp aku, lepastuh dia wish kat whtsapp. Yknow what,itu lah antara wish yang paling paling make my day.

Second, my cats. Just a cute attitude on my day.

Third, my bestfriends from korea and egypt .. Pergh dah jauh merantau pon, still ingat gua and wish birthday gua...thanks doo korang *lovelovelove* haha

Ouh yaa, on my birthday yang ke-19 ni jugak. Gua dah tahu dah serba serbi pasal HR. Bukan semua tapi ringkasan mungkin. Takpelah, aku dah dpt jwnpan yg aku cari. Im try to call him but cant. Fon dia off. No wish from him. Itsokay. Sama seperti tahun tahun yg lepas....... :(((

Lastly, ini panjang skit, sebab tuh kena last. Firstime dalam hidup aku, aku kena teruk gila on my birthday. Tak main lah tepung tepung ni. Cara soft sgt. Gua dapat hadiah satu gaulan yang mengandungi makanan makanan basi,megi yang telah digegatkan and nasib dorang tak letak racun bagai.

Busuk.. Nasib tak kena rambut. Engkau bayangkan pagi uh aku baru menye-spa-kan diri aku ala ala kadar gitu pasuh malam uh kena baling dgn bende busuk. Mana tak hangin. Badan gua berbau skit dua hari. Letak sabun pon still berbau. Itu takpelah boleh dimaafkan sbb esoknya bukan ade kuliah. Exam week kan.

Then penamat hari birthday aku, aku kena lagi. This is so shit man. So shit. Aku tengah otp dengan ex gua, ayien. Freecall kan. Haha. Tengah dok baring sambil berborak.... Tiba tiba dorang prank aku dgn belon. Ouh shit shit and shit. Aku taksuka belon. Aku lari tapi tak tahu nak lari kemana sebab dorang and belon dekat pintu. Aku lari kat penjuru bilik siap panjat katil kawan aku. Omg, situasi time uh, tayah cerita lah. Dengan terjerit segala carut keluar.. Aku pulak lupa nak matikan call. Aku taktahu lah macam mana reaksi si ayien dengar aku mcam tuh. Dia diam terus tak bercakap. Ingat lagi ayat dia "muka ganas tapi takut belon" ouh shitman. Shit.

thanks roomates <3

Budak budak aras gua lepas prank lari macam tak ckup tanah. Jumpa aku, tersengih sengih mcm kerang dah expired. Diorang mesti puas kenakan aku, iyalah aku kan selalu kenakan org and aku gunakan sepenuhnya kuasa ketua dengan "sebaik-baiknya" hoho. I will miss uolls. Serious.

tercapai jugak hajat aku curi curi panjat tangki kolej aku ni. 
thanks yang meneman... walaupun pasuh kantoi dengan pakguard. 
habis kena hamun. hahaha. kenangan seyh.
*muka stok tak mandi*