About Me

My photo

I want to be your favorite hello and your hardest goodbye.

Khas kepada pemandu pemandu malaysia

Ini bukan tanak mengaku kesalahan sendiri. Jauh lagi "ingat kita je betul"

Wahai penduduk malaysia. Yang lagi lagi dah pro bawak kereta. Dalam hidup ni cuba belajar faham situasi orang. Lagi lagi yang newbie bawak manual.

Weh kau faham boleh, tak semua pro bawak manual macam korng. Engkau dah nampak kereta tuh dah mati ape salahnya kalau kau just tayah tunggu. Just pergi lorong lain. Takyah nak hon banyak kali. Alahai selekeh lah siaaaa.

Yang bengangnya kau membuat kan orang tuh bertambah gelabah dengan hon kau. As well , perempuan kalau bawak kereta tahu lah macam mana. So APEHALLL JUST KAU PERGIII AMEK LORONG LAIN AND BLAHH BOLEH TAK, SAKAIIIIIII !!!!!!

Cuba faham situasi orang.
Kalau kereta auto ttbe suka suka benti tgh jalan boleh ah kau hon sampai tercabut hon kau. Lagi lagi benti kat bukit , bagi newbie yg noob nak bawak manual ni ,mmg lembab lah ceritanya.

Jangan cakap kenapa jpj boleh lulus bukit. Itu semua luck memasing. Dah lah. Kbye

No comments: