About Me

My photo

I want to be your favorite hello and your hardest goodbye.

Perkembangan keputusan gua di matrikulasi

Hi, laju bukak nampak. Nak stalk aku ke ? Gua tanak lah chop lu sebagai haters tapi well memandangkan kau kan suka "berdaya saing" dengan aku, itulah aku ni bukan pandai macam kau. Kau kan pandai, matang bagai. Okay berhenti dari mukadimah yang annoying ni.

*sigh*
Dulu, masa sem satu gua lah mendahului kawan kawan aku (kawan di sekolah) riak sat hehe tapi sekarang sem dua, dorang menindas, alahai tergugatnya. Aku sudah mula rasa kehangatan untuk berlumba mengejar pointer yang lebih tinggi. Alhamdulilah walaupun aku sudah berada di bwah mereka tapi pointer aku tidak makin menurun cuma meningkat tapi masih dibawa mereka.

Anyway tahniah utuk yana yang dapat ponter 3.71 and wani 3.57. Aku bangga sebenarnya dengan korang. Em lainlah aku dah tersadai ja. Naik pointer sikit sikit je , 3.2 naik ke 3.3 lepastuh exam baru baru ni dapat 3.5. Tapi korang dari pointer final dengan pointer sem 2 naik mendadak kot. Adoi, tak betah aku begini. Bengapnya aku sem dua. Pegang buku malas, asyik tdo ja. Dalam kuliah asik membuta, tengok movie and memonteng je. Ini lah akibatnya.

Okay sekarang ada lima minggu lagi untuk kita menghadap final. Aku harap ada lah semangat study tuh sebab sekarang ni, aku asyik pikir nak tamat matrik ja. hahaha. k,lah. gua penat. Sebenarnya baru siap report English. ya Allah minggu ni banyak yang kena present. Penat gila. Dengan sometime kita kena bekerja dengan orang yang "tidur" lagi. Mencabar kesabaran dan kekuatan mental betul.



p/s : tunggu for my next entry. Gua nak buat review pasal Matrikulasi Pulau Pinang. Oh yeh, kolej yang gua duduki sekarang.


walaupun gua tinggi gua masih ada rasa gayat so gua lawan rasa gayat dengan memanjat sesuatu yang tinggi. Ketinggian dimana, kalau gua jatuh,mungkin gua akan tak kan lihat dunia lagi
*k,drama*