About Me

My photo

I want to be your favorite hello and your hardest goodbye.

Happy birthday babe !


HAPPY BIRTHDAY yg ke 19, CIK SITI BATRISYIA AMRI
Semoga di murahkan rezeki and berjaya dapat course yang kau nak nanti.

Thanks  weh sebab :
  • jd kawan susah senang aku kat sini.
  • jadi peneman berubah bersama ke arah menjadi lebih baik.
  • teman karoke dalam bilik air
  • sharing makanan bersama 
  • selalu teman aku pergi toilet tengah tengah malam
  • jaga aku time aku sakit
  • selalu outing sesama
  • jadi kaunseling tak bertauliah
  • selalu teman stay up
  • tahan dgn aku ,ala kau pon ape kurang dua dua annoying hehe
  • lastly, datang seremban walaupun sesorang

Terlalu banyak untuk di-listkan tapi disebabkan hari hari bertekak dengan kau ,so bende baik jahat semua slow slow makin hilang..ngehehe..takde ah, aku malas nak cerita en, bak kata bende dalam bilik jangan bincang luar..hoho so birthday ni, takde ape yg special. Mesti sedih gila en ,celebrate mcm tak celebrate je kan. Next time, tang aku berduit, aku kasi hadiah mahal mahal sikit lah eh..Kali ni aku bagi ape yg mampu jela. Sorryyyyyyy ... *tolong eh lepas baca ni ,jangan nak buat muka annoying kau kat aku* *jangan nak sengih sengih! Nanti aku malu(blushing)*










 INGAT ! simpan cincin friendship kita ni elok elok (cakap depan cermin hehe)