About Me

My photo

I want to be your favorite hello and your hardest goodbye.

2014 family and love

Alhamdulilah dah masuk 2014 .Moga Allah merahmati kita semua and moga Allah ampunkan dosa dosa kita.

Nothing much nak di-story mory kan .haha .gua ni lah penghancur bahasa bak kata certain org .2014 ,erm bermulanya kisah hidup baru tanpa abah disisi .Moga Allah meletakkan roh abah di kalangan yg beriman. Aku tahu ,Allah lebih menyayangi abah.

Hampir tiga tahun kot gua menyimpan perasaan. Dah smpai masanya gua lupakan, bukannya gua berpaling tadah, gua tak dapat sebarang respon yg postitif ,asyik negetif je memanjang. So aku nak tggu ape lagi. Chow ah .lagipun kesian kat dia ,asyik kena bash dengan geng aku. Sia sia ,dia dpt pahala free.

Family gua makin hari makin harmoni. Alhamdulilah termakbul doa aku berdoa agar mengeratkan hubungan kami. Takde lagi dapat berita yg menyedihkan aku disini. Allah mmg penyayang .i love you,Allah .thanks a lot .

Allah ,aku bermohon agar hubungan silatuhrahim keluarga aku and keluarga sana dpt dipereratkan .Sembuhkan dan permudahkan lah urusan keluarga sana. Selamatkan lah keluarga sana dari penyakit denggi. I love them too so much. em.

Tiada apa yg dpt aku buat melainkan tengok dari jauh.. Berharap dari jauh.. Berdoa dari jauh.. Walaupun aku luaran kasar ,hati aku ni mudah sakit sebab tuh aku lebih suka buat secara "jauh" dan mencampakkan diri secara "jauh" jugak .hoho .kbai .assalammualaikum .

diapit dengan pengantin pencen .hehe

 byee ..drive careful . take care ..smpaikan rindu di seremban ..
uhmangai serious mcm nak ikut balik .haih

1/1/14 - abang and kak jana lawat gua kat peneng .yeahh .firstime ! haha
 -happy birthday to Ahmad Asyri b. Mansor a.k.a Angah :)