About Me

My photo

I want to be your favorite hello and your hardest goodbye.

results alahai results -________-


okay lagi beberapa hari je lagi nak naik sem 2 dan beberapa hari je lagi nak menduduki MUET .haih ,rasa beban sikit dengan MUET almaklum aku ni kurang sikit dengan English .entah lah dapat band berapa nanti. ini ,results utk final sem lagi .alahai .gundah gulana nya .cuba kalau aku tak dapat yang aku target cuba kalau aku dapat pointer bawah dua ? OMG! maknanya aku kena tendang dari matrik ?! entah lah .risau pon ade gak .UPS mungkin lah selamat tapi final ni ? haha okay ,jiera .kenapa negetif sangat ni .okay .rilek rilek.
postif thinking sgt diperlukan sekarang ini .

p/s : doakan results aku nanti .harap dapat membantu utk dapat course yg aku mohon.
tanak dapat course lelong :(