About Me

My photo

I want to be your favorite hello and your hardest goodbye.

promo : aku cinta masalah

menarik gila kan tajuk dia ? you know seperti Allah memahami aku yang sedang ade masalah .percutian yang sebelum tidak lah best mana ,pelbagai kelahi yang berlaku especially dengan abg aku .just terlalu banyak makan hati .ini semua gara gara masa aku anta mama pergi bank then ade akk tah mana datangnya tegur aku ,dia syor memacam buku islamik .tapi tak tahu kenapa aku terpikat dengan buku ni .yang sedihnya masa tuh aku bawak ic and lesen je and kebetulan lagi ,mama datang .apelagi pinjam lah duit dari mama .isi dia banyak jugak manfaat .setelah hampir sebulan beli baru aku ade kesempatan baca sampai habis .ya Allah lepas baca tuh ,segala aku rasa masalah yang dibebani terasa ringan .alhamdulilah .


 -gua malas nak rotate-




buku ni takde ah mahal sangat RM12 je and serious buku ni setiap helaian adelah berwarna .syok ah baca .tak boring lansung ! ;) and for the firstime aku promote buku dalam blog aku .moga ia bermanfaat utk semua .insyallah .kbye .
tel no : 03-90804693/95/94

No comments: