About Me

My photo

I want to be your favorite hello and your hardest goodbye.

kbye .hm .

 dua ekor yang ikut aku ke peneng .peneman ,pelepas rindu .k .

bonet penuh dgn barang aku je .hihi
*lampu suluh tuh gua tak bawak tuh mmg spare dlm kete k*

setelah berfikir panjang .nak pilih antara matrikulasi di pulau pinang kos perakaunan or ,uitm di melaka kos pengurusan perlancongan ,akhirnya gua memilih matrik .gua tatau ape rintangan kat sana tapi insyallah gua akan cuba yang terbaik . tolong doakan kejayaan gua setahun di sana .nak capai four flat mmg ah ssh tapi gua akan try dapatkan .amin .

 tenung lah muka i puas puas .
lepas ni muka cilaka ni dah takde .
kau tak perlu lagi sakit hati ,aku blah .k .aku blah.




No comments: