About Me

My photo

I want to be your favorite hello and your hardest goodbye.

satu..duaa.. tiga.. boleh tak ,nak mintak ..

boleh tak tahun ni ,nak dapat rose ,puhleaseeeee

satu dua tiga empat lima hari lagi ,then genap lah aku lapan belas tahun .ouhmaigod, excitednya aku .bukan excited sebab bakal tiup lilin or dapat hadiah .aku tak rasa aku masih layak untuk semua itu .aku excited sebab nombor umur aku ,lapan belas k LAPAN belas. ya sangat bermakna sebab itu nombor favourite aku .

dulu masa form five ,dalam hati, aku harap masa bufday ke lapan belas aku , aku dah ade someone special and someone tuh adelah hariz .ha ha jiera muka tak malu. then sejak dua tiga bulan lepas ,aku dah tak harap ape ape dekat hariz , then tukar niat ,okay siapa siapa yang muncul,aku akan try bagi peluang and now aku cuba masuk dengan orang lain walaupun kkdg bisikan syaitan suruh merindui hariz,issh tak ptut betul setan ni.

aku mmg jenis kalau suka,aku tunjukkan sekali dua depan dia then aku akan minat dia dari jauh.aku risau aku serabutkan or takutkan dia dengan ke-obsessan aku terhadapnya dan aku jua jenis yang kasar pada mulanya and lembut akhirnya .

peace yo ,kbai. assalammualaikum .

No comments: