About Me

My photo

I want to be your favorite hello and your hardest goodbye.

now im a big girl hieeyuuwww



byee alam persekolahan .byee .byee byee HAHAHA aku taktahu kenapa dengan aku doh ,batak sangat nak tinggalkan sekolah .tidak dinafikan perasaan sedih tinggalkan sekolah tuh ade .yela ,mana taknya .nak kata sebati ,dah tak ah ,dah masak aku dgn sekolah tuh .sekolah tuh byk bagi kenangan .antaranya :


  • masa mula naik skola menengah ,berjinak jinak bawak fon ,baru form one dah try buat perangai .naseb kamceng dengan senior ,pengawas lagi tuh ,setiap kali spotcheck,aku and fieqa mesti terlepas .lelama malas dah nak bawak .sampai bila nak buat prgai cmtuh .sian senior tuh terpaksa bersubahat .
  • naik form two ,aku dah pandai ade adik angkat .lu kena paham .wak takde adik perempuan .and aku tak tahu mcm mana saham naik pulak en .haha .ado pulak admire .yang aku tension tuh ,budak yang aku suka utk jadikan adk agkt jual mahal .actually dia takut kena attack dengan ex adik angkat aku =.- ex adk agkt aku tuh setahun lebih je jadi then clsh sbb ..hipokrit kot .haha .
  • naik form 3 ,pergh cool gila .ade sorg ni .smpai bagi rantai baju cawan .haha smpai skrg wa simpan lagi .kecuali baju .baju tuh aku bagi akk aku .sbb dia besar sangattttt .harap tak terasa yo dik .
  • naik form 4 ,uruskan budak kawad .and ade sorang tuh .aku tak igt macam mana dia ade no fon aku .dia cakap dia minat .then aku pon amek lah dia jadi adik angkat and until now alhamdulilah dia masih adik agkt aku. best ouh dia ,selalu bagi adiah .selalu bg surprise .sweet sangat .harap future husband aku seorang yang kaki surprise HAHA and tak kedekut bagi bunga :P
  • naik form 5.pergh rasa besar gila.pegang kuasa ni pegang kuasa tuh .selamani senior senior yang bawak motor paking kat tepi dewan ,tapi aku asal boleh nak park dekat dataran terus .haha tapi tuh over sangat .selalu parking tepi kantin .senang nak chow .
  • kamceng dengan makcik kantin .budak budak kantin .ouh taklupa .pakcik kantin .ouh pak bulan HAHAHA :p  selalu bg makan free .kkdg mmg saving ah duit aku .tgok ah kat bank berapa banyak aku simpan tapi tggl sejak dua menjak ni -.-
  • kenal dengan penyu .budak laki kat kantin .selalu main kejar ,kejar dengan sudip lah tutup periuk lah .and pernah terketuk pintu jamban masa dia tgh membuang .serious .kelam kabut lari keluar abis dia membuang .pergh dia membebel dengan ngelat tganu dia .siap update kat fb ,aku kacau dia berak .haha cb gila -.-
  • last ,aku cuba untuk tidak bermusuh tapi akhirnya ade jugak jadi musuh di saat saat terakhir kat sekolah .serious aku cakap aku dah try nak berbaik tapi dah org sombong .aku ade airmuka utk dijaga .
terlalu panjang aku menaip ,membebel .kalau nak tulis kenangan skola menengah mmg takan habis lah .so aku harap result batch 95 pecah rekod seperti pencapaian UPSR & PMR dulu .amin .







serious lepas ni mesti rindu kelas 5 beta .kelas taiko tai bak kata HEM .haha kchiow

1 comment:

Anonymous said...

Like Like Like =D