About Me

My photo

I want to be your favorite hello and your hardest goodbye.

heyy for you


whoott whoott da lama tak update blog woo ! rindu tak ,rindu tak .k ,takde sape yang menjawab *tnduk*
trial aku tak beberapa elok lah .iye ,walaupun takde gagal .its still teruk sebab takde A.
saket hati bila musuh kita dapat position yg lagi tggi dari kita .ya,walaupun dia atas dr aku sbb dia ade A tapi hakikatnya jumpah markah ,peratus .aku lagi tggi .eleh biakan .aku still nak menang .aku taksuka kalah.benci.

fuh fuh exercise jari sat .heehe

aku tak tahu dah cakap ke belum tapi kalau dah cerita ,aku STILL nak cerita lagi ! hehe .aku dah mintak getback dkt dia .aku nak dia jadi adik agkt aku balik .harap tak bergaduh and harap dia paham situasi aku skrg yg tak beberapa suka balas msg sgt :) lagi satu ,jangan buat prangai yg mcm dlu .istimewanya dia ,dia tahu segala suka benci aku .hehe .bgus skrg dia dah tahu aku jenis yg senang naik rimas.

study aku pon skrg alhamdulilah dah stable .masalah kat sekolah pon dah kurang .walaupun baru baru ni ade masalah yg agak remeh tapi telah diselesaikan dgn berterus terang .ya mmg berterus terang merupakan jalan paling mudahh nak setel kan masalah .

tapi kekadang bila masalah bab perasaan .serious berterus terang bukan lah pilihan yang slalu dipilih .yela ,pernah ke kita directly ckp dekat kat crush kita ,apa yang kita rasa ? its never happen k .NEVER . bila kita sedih pasal crush kita ,kat kawan lah yg kita selalu luahkan tak pon paling kurang simpan dalam hati.

dulu ,kami rapat .gelak tawa sesama .selalu kongsi cerita tpi sekarang .nak cakap hye pon ssh .aku tak mintak layan 24 jam 7 hari .cukup lah paling kurang menanyakan khabar ke .mesej paling kurang 5minint ke .tuh pun susah ke ?kalau lah alasan kau gunakan busy ,jelas ,nampak sangat bila kau busy kau sangat SELFISH .langsung tak hiraukan org.  aku sedia tolong kau paling kurang pon bagilah aku tolong dga cerita kau ke ,paling kurang boleh ah ringan sikit beban tuh,bila masalah diluahkan .hish ,skit pon tak nampak aku yg cuba nak jadi org belakang kau kan 

mgkin kau malu kawan dgn budak sekolah kan .its sokay after this aku dah habis sekolah and sekarang ni pon aku rasa tak perlu dah nak tggu kau .buat ape tggu org yang dah bagi hint meluat kat kita -.-  tgok lah masa bufday nanti dia ade niat ke tak nak call WALAUPUN KEJAP en .

hm. benci mana gua dekat lu ,gua still nak jadi orang yang terakhir wish lu .mana tahu lepas ni tahun ni last aku wish ke en :) 

1 comment:

Anonymous said...

hey your blog design is very nice, clean and fresh and with updated content, make people feel peace and I always like browsing your site.