About Me

My photo

I want to be your favorite hello and your hardest goodbye.

Game: No Backspace

nak tahu ape tuh back sapace er bukan backspace .
sila ah lihat dekat keyboard apyo ni no laptop .
kelajuan tangan menaip ingga hingga menyebakab menyebabkan typo melanda.
arghh type entri ni tanap tanpa sebanrang sebarang penggunaan backspace umpama memblo membeli coolblog tanpa pearl tahu ? ia sangat menyeksaka menyeksakan yang amat .

aku telalu terlalu baring boring menyebabkan aku pon nak try entri tanpa bckspse bckspace.
prggh ssh jugak en ,aku ni dah ler tyep type sedap jari aku je .

bila kita ade problem ade fakta menyatakan pejam mata kita dengar kata hati .
sometime kata hati aku slue slalu betul .smpai satu bnde ni .aku tanya "err sape yg aku suka sebnarnya ni"
everytime aku tanya kat diri mcm tuh ,okmpem kompem hati aku mcm ,jawab .*nama dia* for sure lah aku tak mention nama , .k lah nama dia pernanh pernah di-mentoo mention saty k satu ketika dlu,

berhenti seketika utk mengurang kan kelajuan menaip sekaligus mengurangkan typo yg kian melanda nu ni.pernagan perangai aku ni mmg suka jerit jerit sijt sikit sbb y tuh suara aku kuat .tapi tak sangkap sangka pulak dia  ttbe je kerasa kerasa keras ,cii ciss nampak tuh 2 kali typo berulang .haha. smbg ..
tak sangka pulak dia keras kan suaras suara dia .serious tak biasa dgn prgy baru dia .

argh be tak suka buat newpost new pst tanpa ade backspace s tgok nak letak noktah pon js jd s .argh .tanak type lagi .dah .byee .hahahahha / .

ketaipon ke-type-o ni menyebabkn aku stess strees stress ahh babun malas nak type .haha kbao kbai

3 comments:

zanairin said...

rase mcm nak bg jiera penampo.. pening tau!!

Jiera Taufik said...

hahaha rilek kak rilek .kesabaran perlu ade .hahahaha

Anonymous said...

Hello. And Bye.