About Me

My photo

I want to be your favorite hello and your hardest goodbye.

kucing gay . sakit hati . macam tiang .

sebelum ke main entri aku nak citer pasal kucing "gay"


comel mmg comel . yang belah kiri namanya "kecik" belah kanan "panjang" persamaan kucing ni ,dua dua aku kutip dari longkang beza dia aku bela kecik dari dia KECIK tp panjang ,bru lagi aku kutip ,tak silap aku ,awal raya  .mula aku pikir panjang ni gegirl tau yelah kecik asik dok ngusha bau buntot dia je .then bila dah nak dekat smggu panjang duduk rumah aku .bru aku perasan ,panjang jantan .aku rasa dah lemah jantung dah .shit ! kalau korg beromen ,sampai monyet keluar tanduk pon belum tentu aku dapat cucu -.- ciss .then adik aku suruh pkir positif yang diorang ni bestfriend .so aku pon macamm -____- k . BESTFRIEND smpai harus bertindih antara satu sama lain .

 (adik aku dari kecik panggil aku 'jia'.kalau ayah aku suruh 
pggl aku akk .kompem dia kekok gila nak mati )
___________________________________________________________________________

stress ditambah stress .cerita diabaikan .menyampah menguasai diri .sakit hati bertambah .abaikan dia .buat ape kesa dgn org yang tak kesah pasal kita .en ? haih.

after letak fon tanpa cakap bye .after 30 minute ,ade yang wish merdeka .eh merdeka pon perlu wish ? kenal dia dari fb .aku yang add dia .aku add dia sebab nama dia sama dengan nama hero novel 'Suami yang Kubenci' bole tahan lah kawan dengan dia .tanak judge bebanyak sbb baru kenalkan .tabik jugak lah kat dia .dia geledah gila babun kat fb aku .bila aku tanya kenapa dia geledah dia cakap dia nak kenal lagi rapat ah .dia mcam teliti apa yng aku suka ,ape yang aku taksuka .how good if crush aku mcm dia . hm,

rilek jiera .jangan terlalu percaya dengan orang baru kenal .lelaki ni kkdg baru kenal mmg sweetalker  habis .kang dah lama kenal tuh ? hampeh !
(kenapa body masing masing mcm mengembang .camera eeqa problem ni ! HAHA )

then esoknya ade study group dekat rumah iman.mula nak buat kat citypark .then cancel sebab kesian dengan iman .parents dia baling kampung .so dia takde transport .agak gegila lah kat umah dia .study tuh study ah tapi bergossip mesti ah tak lari .cerita memacam .

( mancung jugak hidung aku ni HAHA >.<v )

 ( percayalah yang kami sedang berbut gula gula tidak ubah
 seperti kanak kanak berebut gula gula di sukaneka )

(we . enjoy . study )

sampai lah sesi luah perasaan .disebabkan aku dapat geng baru .aku cerita ape yang aku rasa kat diorang.iman lah sentap kejap .almaklum aku kalau jujur terlampau jujur .aku mengaku ,aku dah meluat gila tengok mmber aku yang dulu .mmber yang aku pikir back-up bila ssh.cuba merengangkan keadaan .sekarang? korang gila berat sebelah .karma wujud ,satu hari korang akan rasa .lagi lagi bila korang masuk U .serious aku nak korang rasa ape aku rasa, shit !


aku appreciate bila aida ada bila aku ade conflict dengan ayah aku .tapi tah tatau kenapa bila macam ni .aku rasa dia ada sebab time tuh aku baik dengan dia and hanis .and now ?bila aku dah gaduh ? diorang anggap hanis je alone smpai lnsg tak peduli aku .sial gila. aku tak boleh fokus nak jawab spm bila diorang duduk dekat dgn aku time trial .arghh ni yang aku cuba nak cite dekat pacek semalam .tapi dia .k .same je ah semua .
( serious wa cakap sama lu ,bila wa bawak mak wa naik moto mesti dia akan 
pegang wa erat erat .wa dah boleh dapat anugerah ratu cilok hew hew hew )

i'll try to do my best in trial .insyaallah .pray for me .thanks .kbai :)

No comments: