About Me

My photo

I want to be your favorite hello and your hardest goodbye.

untitled

"Orang buad jahat kat kita, jangan dibalas jahat. Balaslah dengan senyuman. Biar Allah yang balas kejahatan mereka. Jangan kita tambah dosa."
-by twitter-

sifat pedengki pendendam mmg susah nak buang .aku tak tahu kenapa ,aku suka sakitkan orang yg buat aku sakit hati .dia dah diam tapi aku still bising ,still perli dia .sometimes rasa nak sabar tapi aku bukan orang penyabar .

ade yang anggap aku kurang ajar .hm .kalau aku kurang ajar mesti aku da melenting gila babi bila dorang kutuk kuih apam .kecik hati aku bukan kepalang weh .still aku lagak cool .nama pon firstime try buat. then kutuk jus oren tuh ,kalau tak sedap cakap lah elok elok .serious bengang sikit , jari aku smpai bedarah .sdap sdap je gelakkan .

dekat rumah ,aku akui mama jarang paksa aku masak .tapi bukan bermakna aku ta reti .aku reti tapi aku tasuka belajar masak .aku tasuka fokus banyak benda .skrg ni aku lebih suka fokus study dari fokus blaja masak .bagi aku ,bnde tuh lepas kawen pon boleh blaja .

kadang org tuh tgok kte tough sedap dia je pkir kte ni takde perasaan .haaa kejadian di twitter selepas sahur tadi menyebabkan aku rasa mcm ...ouh okay .okay okay .aku tatau cakap ape dah .

ni semua sebab dosa dosa aku dulu ,dosa yang tak pernah nak hargai perasaan orang dan sekrang aku kena balik .seperti aku cakap .hidup kita dibelungi dengan hukum karma .kbai .


No comments: