About Me

My photo

I want to be your favorite hello and your hardest goodbye.

dear nfhns

terkejut aku bila ttbe kawan aku carik gaduh .aku tahu kau tension dgn result midyear .aku pon weh .result aku pon tak bagus gak .tapi tak sepatutnya kau lepas kat aku.yeh ,kau boleh lepaskan tapi bukan cara macam ni .bukan dgn cara ajak bergaduh ,buat muka .bila kau buat muka ,aku rasa sakit hati sangat .aku rasa aku mcm tak diperlukan .


k,aku sebenarnya tak berniat ckp aku tak berkatkan ilmu yg aku kongsi dgn kau .aku tahu kau menangis .and kau ckp aku ni bukan cikgu kau utk ckp macam tuh kan ?hm. k ,maaflah aku mengukit ape yg aku ajar kat kau .aku marah weh sbb tuh ,aku ckp lepas and kau pon tahu aku ni mmg baran kan ?tolong ah stop bnde ni ,aku tension lah .


mcm kata qila ,masing masing ade salah silap dia .aku tahu silap aku ,aku cepat melenting. k,serious aku ckp kte gaduh time bendera jepun berkibar .
sekarang kau paham kenapa aku melenting ? kenapa aku sensitif sangat ? kalau kau perempuan kau mesti paham kan ?dengan kawan ,aku mmg taleh nak sombong ,taleh nak ego sangat .sebab aku sayang korg doh.serious .aku sayang .kau benci aku sekarang .ya aku tahu .silapnya aku sebab guna org ketiga ,aku tak face to face dgn kau terus .


org cakap ,nak lupakan kesakitan hati adalah dengan mengingat kenangan baik yg penah kita lalui  (:

No comments: