About Me

My photo

I want to be your favorite hello and your hardest goodbye.

perangaii

kau tgok kau tgok ,ade riak muka "ade aku kesah ? ade ? ade ?"

ingatkan perangai aku yang tak matang ,rupanya kau pon same . alaaa kau unfollow twitter? tak bg effect ape ape pon sebab aku dalama delete kau dari hidup aku .indahnya dunia aku tanpa kau didepan mata aku .

kayh ,siapa setuju sila letak kaki dibawah .

aku bukan nak ckap aku baik sangat .k,aku pon kkdg ade jugak buat macam ni tapi skrg krgnya aku takdelah talam dua muka macam kau kan ?aku tasuka ,yes aku akan ckap blkg tapi kemudiannya aku akan cakap dekat tuan punya badan ape yang aku umpatkan.

dari kau dah dulu beriya cakap tasuka syud sebab sesuka je ikut baran .tapi skrg ni ? dgn dia jugak lah kau bergantung kasih ,menjadi bestfriend kau ? hahaha .macam ni rupanya dunia .org yg dah sedap dijadi bahan akhirnya menjadi kawan ketika bermusuh ? aku tahu ramai tak paham tapi kalau pernah alami situasi mcm ni ,insyallah kau paham .


haaha ,mcam bodoh kan ? aku bukan nak cakap ape ,aku ade jawatan ,sebab tuh ade yang kenal aku ,ni bukan sebab aku kejar popular ke ape .seperti aku cakap dulu ,korang yang undi dan aku pernah tarik korang join jawatankuasa so nty boleh naikan markah koko tapi kau tolak .

lastly kau dapat gak jawatan setiusaha kan .kau malu nak buat announcement ,aku tolong cover .tah lah ,kang aku ckp lebih cakap mengukit .tapi tuh lah susah btulkan kenal dengan orang yang tak kenang budi ni.macam kacang lupakan kulit ?



mintak maaf mmg senang ,tapi nak maafkan org ?ia perlukan banyak masa .mmg ade orang cakap "sedangkan nabi maafkan umat ,apa tah lagi kita...." k ,ni masalahnya ,aku ni bukan nabi ,yang baik ,yang sering memaafkan umat umat dia yang ingkar dgn dia .aku tak mencapai tahap keikhlasan lagi utk maafkan org. ingat aku baik sangat ke ? -.- kchow .

k ,thanks kat maxis yang tak jemu jemu anta gif photo kat aku .sayang maxis :*
SELAMAT BERPUASA YE ^.^

No comments: