About Me

My photo

I want to be your favorite hello and your hardest goodbye.

beralah

lately ni ,aktif plak aku mengupdate .selalunya aku lebih aktif berblogwalking jo .tah aku rasa sedih kot .aku ni bukan pandai nak tunjukkan kesdihan aku kat org lain .aku tak pandai .aku tahu hanya becerita dgn gelak tahu ,bajet tak de pape walhal ,dalam hati .em .hanya DIA yang memahami .sekarang ni baru  lah aku tahu kawan aku sape . k ,thanks k .thanks .sbb dlu korg dengar masalah aku ,dan thanks jugak cakap belakang pasal aku .

dengan korang aku blaja banyak erti kawan .aku becerita minta pendapat ,dann kkdg aku heboh .aku nak dia rasa ,ape yg aku rasa .rasa SAKIT HATI .aku benci korg .serious aku dah benci .korang jahat .dah aku tak peduli ape jadi lagi pasni .over k .over .korg nak marah aku ,nak benci aku balik or what terpulang k .terpulang .aku bukan manusia yg takde harga diri yang terhegeh hegeh dgn org yg tanak kat aku.

aku dah anta mesej dekat tepet ,aku dah mintak maaf walaupun bukan aku yang mula dulu. semua org pkir aku yang buat kau .semua igt aku yg kejam .tapi yang sebenarnya ? hm. aku tak pnh ade mmber yg kutuk mmber sndri .aku carik publisiti murahan semata mata aku heboh yg aku ade twitter .dude ,aku heboh dgn org yg aku kenal k .kalau btul aku kejar publisiti ,kau cer tgok ah tweet aku ,ade aku meroyan dgn org luar ke ?kebanyakkan semua bdk kelas kan ?

korang nampak aku cool ,tapi korg pernah tanya ape perasaan aku bila kena macam ni .aku berani cakap ,lepas ni korang dapat rasa ape aku rasa .aida ,thanks lah ,kau dga cerita semua dari tepet tapi kau lansung tak cite pape kat aku kann ?tepet ,thanks ,hanya dsbbkan aku heboh wat twitter ,kau sggup kutuk aku .aku "terharu" dapat mmber macam korang . TERHARU sangat .






bila aku gaduh dgn korg baru aku tahu .sape kawan baik aku sbnrnya .k .aku rindu dia da setahun lebih kteorg tak berbaik .hm .eyla .aku banyak wat salah kat kau :/


ikutkan hati mmg aku nak pindah sekolah ,aku tanak jumpe korang ,aku nak anggap aku tak pernah kenal korg .aku bergaduh dgn eyla ,sbb korg .aku cuba yakinkan eyla yg korang ni okay ,baik bagai.ni yg korg bg habis madu sepah dibuang .korang jaga hati dia seorang .hati aku ? aku ni bukan penyabar .hari hari makan hati .aku ni bukan reti gunakan airmata untuk menagih simpati .insyallah ,aku rasa aku boleh bgerak sendri tanpa korang .

 ni eyla .dia mmber paling ngam pada satu ketika .(wehh gambar myspace ni!) aku rasa time ni aku form 3.dia mmber aku yg plg sopan .aku guna kau aku ,dia guna kte awak ,tapi tang marah ,suara dia .sakit telinga ouh ! sejak kau pindah skola .aku mcm kecik hati sbb kau jrg contact aku ,now baru aku nampak ape hikmah kau pinda sekola.dan sekarang ttbe aku rindu ble kte gaduh sesama dalam kelas .kau tak ego mcm dia.pujuk sikit kau da okay .sbb tuh aku dgn kau jrg gaduh pnjg.k ,aku sayang kau k .sayang .haha .aku tahu kau da start geli ,aku pon dapat rasakan .hm .kchoww !


No comments: