About Me

My photo

I want to be your favorite hello and your hardest goodbye.

tersipu malu

kami mendaki bukit harini. walaupun tade lah tggy mana ,tapi cukup mampu buat "sesorang" terkentut kentut panjat .ouhgoshh ,naseb lah kami ni terdiri daripada se-jantina so senang sikit ,semua lepas je ,and paling heaven boleh berlenggang .kalau lah dgn laki ,aihh ,mahu kena herdik sebab jalan mcm mak temah beli ikan kat pasar .
 biasalah org tggy kena duduk blkg :P hihi

wani malu amek gmbr dgn aku .haktuih hang lah >.<

k ,ni video .kayh serious nampak sakai en ,jerit nama fai.sbnrnya bawah tuh ade highway and kebetulan pulak ade org bawak motor ,tejerit jerit nama fai .kompem org tuh igt aku gila *macam denga*.aida lak malu malu tnjuk muka ,wani plak ,mengah smpaii atas ,walhal masa mula mula ,aku yang pancit ,naseb si beruk hutan mengepam stamina aku.hihi .iman ?aku tatau kenapa dgn dia ,kena smpuk dek hantu bukit or badi beruk kot ,terlompat sana sini .sory maann (:



pagi pagi aku dah pergi jemput aida dekat senawang .lu jangan cerita ,wa bawak motor 110 laju ehh .nak copek lah katakan .kang panas ,abes energy aku .da lah aku ni cpt give-up orgnya .turun dari bukit ,kteorg lalu jalan kereta .k,ade mamat mamat saiko pewitt pewit ,kang tgh pewitt pewit tuh ,lggr tiang jalan ,padan muka hangpa.mampos terus .serious semput mula mula pnjat,tapi lepas tgok pemandangan .ya Allah.cun .sejuk lak tuh .penat tayah cerita ,terbakar lemak bawah peha den ni hah !



dipendekkan cerita lepas rehat kat umah iman,den dgn aida pon blah balik dan meninggalkan tin tin minuman .saja dengki suruh iman kemas .hihi sampai umah aku .kteorg makan ,tdo sat ,then makan lagi utk lunch .time lunchh ,amboi amboiii ,sibuk kenakan aku ehh .boipren boipren ni .aida ugut bgtau nama pacek .whattt ?gila eh .mmber je kan -.- ugut ugut lahh konon en nak bagitau nama pacek kat mak den .pasuh bukan berani ponnn :P



sampai sahaja rumah aida.aku terus ikut dia masuk amek novel dia .then masa dia nak salam mak aku .erghhhhhhhh ! dia pergi bgtau nama pacek .damn ! kau kan aidaaaaaaa ,aku tade pape lah dgn pacekkk .amboii kau,siap kau .aku bgtaw nama faeez nanti kat mak kau ! tahu tak lepas kau  blah ,mak aku tersengih sengih,sebut nama dia berulang kali  =.= amboiii makk ,suka dia ke ?haha no no ,he is my friend only not more than that (: arghh betapa malunya kalau pacek tahu *.* 

dulu pacek datang seremban ,den pergi johor .kemarin dia dtang sini ,mula mula ,apek ajak lambat sgt .da malam ,ta elok keluar .sec ,nak jumpa kat citypark ,kunci motor lak hilang .k,itu namanya takde rezeki lagi tuhh nak jumpe . yang geram ,pacek datang seremban bukan nak bagitau -.- kalau dia bagitau,boleh lah singgah sat kat ktm .den lepak library rituh .library dokek jo .aiseyman pacek ni .sombong tol .kchow .

before that ,ya Allah turunkan lah hujan di muka bumi ini .panasnya :/

1 comment:

lola said...

wow..ada iklan colgate la..hihi..nice entry..!